Karácsony közeledtével megjelenik az ünnepi kínálatom is. Ezek a termékek is szintén, mint ahogyan a többi is műanyagból készülnek. Számos termék elkészítehető az általam alkalmazott módszerrel. Ilyenek például a karácsonyfa díszek, asztali tartók, szarvasok, hópehelyhek, angyalok és sok más ünnepi hangulatot teremtő dísz. 

Egyedi karácsonyi gömb, névvel, szöveggel, felirattal. 

Lepje meg szeretteit, barátait, kollégáit egyedi névre szóló ajándékkal. A színek is egyénileg választhatóak. 

Mérete: 79x85x3mm

ÁR: 250,00 rsd

Termék értékelés:
4.8/5

       Mivel az arany is a karácsonyi színek közé tartozik, így ebben a kombinációban is elérhetőek a termékeim, illetve újdonságokkal is készülök. 

       Az alap termék szintén műanyag, amely egy speciális króm bevonatot kapott. Ennek a bevonatnak köszönhetően teljes mértékben króm hatást kelt. Sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb alternatívát kínál mint a hagyományos krómozási eljárás. 

3D-s techológiával elkészített karácsonyfa gömb, amely több technikát ötvözve teszi szebbé a karácsonyi időszakot. Megjelenik a lithophane technika, de ugyanakkor a ledes izzó varázslatos színvilága teszi még érdekesebbé. 

  A világítást egy RGB színváltó led dióda biztosítja, amelyet egy gombelem lát el árammal. A ledes megoldásnak köszönhetően hosszú üzemidő biztosítható. Színek váltakozását az alábbi videó szemlélteti:

A világító gömbről készült videó megtekintéséhez kattintson ide!

     

Karácsonnyal kapcsolatos sütemény kiszúrók ide kattintva érhetőek el!

Vélemény, hozzászólás?