Számos sütemény kiszúró készíthető 3D-s nyomtatással. Egyedi forma, méret, szín, anyag. Gyors, és precíz mintázás. A kiszúró elkészíthető fénykép alapján illetve kézzel készített rajz, vázlat alapján is. Sokan úgy gondolják, hogy a 3D-s nyomtatás nem alkalmas konyhai eszközök készítésére, mivel veszélyes az anyag, illetve a technika. Ez részben igaz, részben nem, mivel a forró olvasztás következtében az összes kórokozó elpusztul. A műanyag az egyetlen olyan tényező, amely a környezetünket nézve ártalmas, de a többi konyhai eszköz is műanyagból készül. 

        A kiszúrók anyaga megrendeléstől függően lehet bármilyen anyag, de erősen ajánlott a PLA vagy a PET-G, mivel ezek az anyagok nem ártalmasak az emberi szervezetre nézve, illetve ezek az anyagok rendelkeznek FOOD SAFE azaz élelmiszeripari tanúsítvánnyal, melyet számos laboratóriumi vizsgálat után kaphat meg. Ilyenek többek között a kioldódás, részecskékre bomlás, káros anyag tartalom, szakadás és nyúlás aránya valamint a színes anyag koncentráció mérés. PLA egy biológiai úton lebomló anyag és nem szintetikus úton előállított. A PET-G a pet palack anyaga, amelyből napi szinten fogyasztunk üdítőt, vizet, így ez az anyag sem jelent veszélyt. Ugyanakkor ezek az anyagok szigorú előírásoknak kell, hogy megfeleljenek, így többek között rendelkezniük kell mikrobiológiai és laboratóriumi bevizsgálási tanúsítvánnyal is.

      A kiszúrók bármilyen alakúak, méretűek lehetnek, a feltűntetett képek csak illusztrációk. Egyedi ötlet, alak, szöveg esetében kérjen egyedi árajánlatot elérhetőségeink egyikén vagy kattints ide az online rendelő és ajánlatkérő sablonért!

A kiszúró elkészíthető fénykép, rajz, vázlat de akár kész süti fotója alapján is. 

Rendelje meg most interneten keresztül, gyorsan és egyszerűen!

Név:
Email:
Telefon:
Szín:

Méret (cm) max 20x20cm:

Töltse fel a képet(max 30MB, .png, .jpg, .jpeg, .bmg, .pdf):

Mennyiség:

Megjegyzés (nem kötelező):

Adja meg a recapchta értékét!

Vélemény, hozzászólás?